Vores ydelser

Magentohotel kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed med en skræddersyet, high performing og integreret Magento Commerce løsning, der specielt passer til netop din virksomhed. Vi tilbyder:


Scalable infrastructure

Med den hurtigste Magento performance hosting-platform i verden, leverer vi high performing løsninger, som er lette at skalere og altid til rådighed - selv i perioder med øget aktivitet og efterspørgsel.

Vores infrastruktur-eksperter har skræddersyet det ultimative hostingmiljø netop til magento med fokus på stabilitet, sikkerhed, performance og skalérbarhed.

 

Magento integration

Magentohotel leverer kraftfulde Magento Commerce løsninger, der fungerer problemfrit og pålideligt med dit eksisterende systemer

Vi har bla. levereret populære integrationer med bla. e-conomic, PostDK og GLS.

 

Opsætning af magento

Vi leverer Intelligente detailhandelsløsninger til små og store virksomheder, baseret på verdens hurtigst voksende, professionelle open-source e-handels-platform

Med over 1.200 shops i produktion har været team den fornødne erfaring til at sikre din success på nettet.

 

Udvikling af moduler til Magento

Magentohotel udvikler gerne kundespecifikke moduler til netop din shop. Danmarks skarpeste magentoressourcer sikrer at kvaliteten og pålideligheden er i top.

Vi har bla. udviklet det intelligente varnish-caching modul til magento.

 

Implementering af unikke designs til Magento

Vores dygtige udviklere kan implementere din template i magento, har du specielle desigønsker eller fået udviklet en unik skabelon, snitter vi gerne din PSD til en valid magento template

Magentohotel er desuden fast underleverandør til en del webbureauer i Danmark og udlandet.

 

 

Derfor er vi Danmarks foretrukne magentopartner -Og de eneste som har dedikerede højkvalitets magentoservere til rådighed.

Desuden har vi den nødvendige erfaring og know-how til at drifte forretningskritiske webshops, hvilket sikrer vores kunders tilstedeværelse på nettet.

Med andre ord; Magentohotel er din full-service magentopartner med fokus på kvalitet, erfaring og kundetilfredshed.! Danske servere, danske udviklere og dansk support!

Mere 50 nye kunder benytter hver måned magentohotels viden, know-how og erfaring til realisere deres intelligente multikanals strategi indenfor e-handel.

 

Magentohotel.dk er en del af powerhosting som har mere end 10 års erfaring med professionel server-drift.  Hos os er hosting et håndværk og vi skræddersyer hver eneste løsning.