Baggrund

Vores baggrund for at levere Europas bedste magento-hosting er simpel: erfaring

Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring med at levere forretningskritiske hostingløsninger til erhvervlivet, forstår vi hvilke elementer et godt produkt kræver:

 

Seriøsitet

Vi tager vores driftsansvar seriøst og går til ekstremer for at sikre, teste og gøre vores hostingmiljø fejltolerant. Vi kender værdien af høj-kvalitets servere og benytter udelukkende markedsledende leverandører som fx. IBM, Cisco og Rackspace. I anerkendelse af at din butik er forretningskritisk går i aldrig på kompromis med kvaliteten af vores driftsmiljø.

Det kalder vi seriøs magetohosting

 

Ærlighed

Vi tror på en ærlig dialog med vores kunder og gennemsigtighed i vores forretningsgange.

Hostingbranchen er desværre ofte præget af cowboys og useriøse hurtigsnakkere. Vi har valgt en anden fremgangsmåde hvor vi sætter kundens ønsker i centrum og hvor solid hosting stadig er et håndværk!

 

Support

Magentohotel hjælper dig til at få mest muligt ud af din butik og optimere din forretning. Vi har kun success når vores kunder har det og vi mener at langvarige og gensidigt frugtbare relationer er hjørnestenen i vores forretning.

Når du ringer eller skriver til vores magentosupport, får du altid et venlig og kompetent svar, vores team består af de beste magento-ressourcer i Danmark og vi er altid klar til at give dig en hånd.

Desuden er du altid velkommen på vores kontor beliggende i gågaden i Herning,

 

Disse 3 elementer har vi kombineret til det ultimative magentohosting produkt og vi glæder os til at byde dig velkommen på magentohotellet!