Hvad siger kunderne

10. februar 2016

Vi har været kunder hos PowerHosting/MagentoHotel igennem et par år nu og har kun rosende ord! Serveren er utrolig hurtig og nærmest aldrig nede, og der er altid let tilgængeligt driftsinformation på deres blog.

De svarer altid hurtigt på både mail og telefon og er meget serviceminded! Vi havde et hackerangreb for et par måneder siden, hvor de med det samme var på sagen og var meget behjælpelige. Kort efter havde de sørget for, at vores site fungerede igen. Da vi skiftede fra http til https var de uundværlige og kom med rådgivning. Og det er bare to, ud af mange tilfælde! Vi kan varmt anbefale dem!

Mvh.

 

16. april 2015

Jeg vil gerne fortælle, at jeg er meget  glad for vores efterhånden flerårlge samarbejde. Jeg sætter stor pris på den hurtige tilbagemelding Mangetohotel udfører når der opstår problemer, og det må jeg sige at I har levet op til. Den gode service gælder både ved tekniske problemer og ved tilpasning af webshoppen. Desuden kører Magentohotels server helt uden problemer – jeg kan klart give Magentohotel mine varmeste anbefalinger.

Lene Mejlvang

www.hairoutlet.dk

 

14. januar 2011

"Vi valgte powerhosting / magentohotel på baggrund af en anbefaling og efter at have arbejdet med dem i snart et år, kan vi med stor stemme selv anbefale Magentohotel til andre webshopejere. En ting er, at serverne fungerer. En anden og afgørende ting er den support Magentohotel yder. En service ud over det sædvanlige. 
 
Magentohotel har altid været der, når vi har brug for teknisk support, også selvom det ikke altid vedrører vores server. Alene deres support er alle pengene værd for ikke at sige nødvendigt, som webshopejer."
-Yngvi Karlson, safegear.dk

 

 

21. januar 2009

FORFANDEN hvor den server bare kører helt fantastisk! Det er virkelig fedt, jeg har siddet og arbejdet på den, det meste af igår og der var ikke på et tidspunkt hvor den gik ned i fart eller jeg på anden måde måtte vente! Nu har jeg været kunde hos SimpleHelix, Crucial webhosting, Properhost og en del andre, men endnu har jeg ikke været på en server der kører så godt!”

-Jesper, e-tasker.dk

 

 

 

22. januar 2009

Jeg valgte i første omgang Powerhosting som leverandør af en Magento udviklingsplatform på grund af prisen, men efter at have arbejdet med Powerhosting i gennem længere tid – uden server nedetid, er jeg tryg ved at overlade driften af min Magento multistore hos dem.
En meget lydhør og dynamisk salgsafdeling – og en yderst professionel og hurtigt reagerende supportfunktion, gør Powerhosting til den bedste hosting-partner for mig. Ydeligere er Powerhostings valg af professionelle samarbejdspartnere inden for betaling og regnskab et meget favorabelt tilbud, og et plus for en stabil og velfungerende end-to-end Magento løsning. Jeg kan kun anbefale Powerhosting som Magento leverandør !”

-Kurt Hansen, RoyalEshop

 

 

23. januar 2009

Vi har på intet tidspunkt fortrudt valget af vores Magento-leverandør! Powerhosting har gennem hele perioden været meget professionel og altid klar med en hjælpende hånd, hvis det skulle være nødvendigt. Hvad enten det er på mail eller telefon, så er de altid venlige og positive, og ikke én eneste gang har vi fået et negativt eller ikke-brugbart svar.
Vi har tidligere haft vores almindelige hjemmeside hostet ved andre udbydere, men ingen har endnu klaret det så godt, som Powerhosting har gjort det, efter den blev flyttet til deres servere. Der er altid god stabilitet og hastigheden på serverne er bestemt heller ikke til at klage over :)
Der er ingen tvivl om, at vores webshop/website på intet tidspunkt skal flyttes væk disse servere. Her bliver der virkeligt taget hånd om problemerne og hele tiden gjort en stor indsats for at optimere.
Vi giver hermed Powerhosting de varmeste anbefalinger til andre, der måtte være i tvivl om deres nye hosting leverandør!

-Mette & Michael, Den Lille Drøm

 

 

3. marts 2009
Som webudvikler firma var det vigtigt for os at finde en dansk host, der kunne give os og dermed vores kunder en hurtig og konkret support, samt have et grundliggende kendskab til Magento Commerce, da systemet er tungt og kræver en del optimering for at køre ordentligt. Det har vi nu fundet hos MagentoHotel.dk!

På BoligNemt.dk (ejet af Vangsgaard A/S) har vi nu kørt hos MagentoHotel.dk i nogle måneder og deres nye server setup fungerer perfekt til vores behov, for en flash side med mange indbyggende rabat regler og tunge features. Deres support personificeret ved specielt Dennis har været absolut enestående og har stået til rådighed for vores til tider noget krævende krav – altid med et smil og været ekstemt hjælpsom!

Nu er vi så ved at lancere det næste projekt, DanishBazar.com (ejet af DanishBazar ApS), der er blevet udviklet på lokale server og så senere skulle flyttes over på MagentoHotel.dk – igen med hjælpende hånd fra Dennis, der sørgede for at overførslen foregik smertefrit.

Det er helt sikkert, at vores næste magento projekter også bliver at finde på MagentoHotel.dk!

-Nicolai Juul

 

 

10. August 2009

Vi har arbejdet med powerhosting i snart ½ år nu, og vi har været utrolig tilfreds med deres måde at gennemføre projekter på.

Powerhosting har stået for noget af udviklingen www.trendfighter.dk og de har klaret opgaven fuldt ud.

Vi valgte i starten at få lavet en menu til vores shop, som kunne lidt mere end den standart menu som ligger i magentoshop og efter det, kunne vi mærke at vi fandt et godt samarbejde.

Så valgte vi og afprøve deres server til vores magentoshop, og dette har vi ALDRIG fortrudt – det køre hurtigt og godt – og vi får det som vi gerne vil have det.

www.trendfighter vil gerne anbefale powerhosting til andre.

Tak for et godt samarbejde til powerhosting og håber dette vil forsætte i mange år i nu.

- Martin Leinstein, Trendfighter